Blijf op de hoogte


De wereld is continu in beweging, er wordt veel gecommuniceerd en georganiseerd en ook Gazeuse kent weinig 'dull moments'. Via deze pagina houden we je op de hoogte van nieuws, feiten en wetenswaardigheden binnen ons werkveld en geven we regelmatig een indruk waar we mee bezig zijn. 

 

Een succesvol evenement organiseren. Hoe doe je dat?

Een succesvol evenement organiseren. Hoe doe je dat?

Enkele maanden geleden kregen we de vraag om een grootschalig, internationaal evenement te organiseren. Ontzettend gaaf dat deze klant ons hiervoor benaderde, we waren meteen enthousiast. De eerste voorbereidingen zijn gestart. Het lijkt ons leuk om je mee te nemen in de opstart, want hoe organiseer je zo’n groot evenement horen we je denken?

Lees verder
Regelmatig contact met jouw doelgroep

Regelmatig contact met jouw doelgroep

Wist jij dat ruim 90% van de Nederlanders is aangemeld voor nieuwsbrieven? En dat maar liefst 75% aangeeft weleens iets gekocht te hebben naar aanleiding van een reclamemail of nieuwsbrief? Regelmatig een nieuwsbrief versturen is dus een eenvoudige en goede manier om bij je doelgroep in beeld te blijven en de relatie te onderhouden. Belangrijk is ...

Lees verder
Tips voor social media

Tips voor social media

Social media tips, je vindt ze overal! Met de vele social media kanalen en de miljoenen dagelijkse gebruikers kun je ervan uit gaan dat jouw doelgroep wel ergens op de kanalen te vinden is. Kortom, de ideale plek om interactie te zoeken met jouw doelgroep. Wat is nou echt belangrijk om te weten voordat je aan de slag gaat met social media? Gazeuse heeft een aantal tips op een rijtje gezet:
 

Lees verder
Bekijk alle publicaties