Blijf op de hoogte


De wereld is continu in beweging, er wordt veel gecommuniceerd en georganiseerd en ook Gazeuse kent weinig 'dull moments'. Via deze pagina houden we je op de hoogte van nieuws, feiten en wetenswaardigheden binnen ons werkveld en geven we regelmatig een indruk waar we mee bezig zijn. 

 

Laat zien wie je bent

Laat zien wie je bent

Laat zien wat je doet en waar je als bedrijf voor staat. Met behulp van de huisstijl zorg je voor herkenning én je onderscheidt je. Hierdoor word je als bedrijf makkelijker en sneller herinnerd waardoor potentiële klanten je eerder weten te vinden. Ons kantoor werd afgelopen week door de vakmensen van Just ABC onder handen voorzien van nieuwe belettering op raam en binnendeur én het naambordje bij de voordeur werd opgefrist.

Lees verder
De meerwaarde van zakelijke evenementen

De meerwaarde van zakelijke evenementen

Na ruim 1,5 jaar hebben we afgelopen maand weer een aantal fysieke bijeenkomsten georganiseerd voor onze opdrachtgevers. Voor het inhoudelijke deel is online zeker een geschikt alternatief, echter mist dan toch het persoonlijke contact. Elkaar in de ogen kijken, tijdens koffie of borrel doorpraten, samen het veld in…daarin schuilt de absolute kracht van een fysieke zakelijke bijeenkomst.

Lees verder
Zoek, vind, werk...

Zoek, vind, werk...

Sinds 6 september is de nieuwe website “zoekvindwerk.nl” live en is de bijbehorende campagne gestart. Een initiatief in regio Helmond dat bedoeld is om jongeren te helpen op arbeidsmarkt. Mooi project om een steentje aan bij te dragen.
#arbeidsmarktcommunicatie #jongeren

Lees verder
Bekijk alle publicaties