Blijf op de hoogte


De wereld is continu in beweging, er wordt veel gecommuniceerd en georganiseerd en ook Gazeuse kent weinig 'dull moments'. Via deze pagina houden we je op de hoogte van nieuws, feiten en wetenswaardigheden binnen ons werkveld en geven we regelmatig een indruk waar we mee bezig zijn. 

 

De ideale lengte

De ideale lengte

Regelmatig krijgen wij de vraag wat de ideale lengte is voor een tekst. Hierop is niet een antwoord te geven dat altijd het juiste is. Het hangt namelijk onder meer af van het doel van de tekst of het middel dat wordt ingezet. En het heeft te maken met de doelgroep en de opbouw van de tekst. Kort en bondig kan heel goed werken, maar in sommige gevallen wil je informeren en achtergronden meegeven en is een lange(re) tekst effectiever.

Lees verder
Fijne dagen!

Fijne dagen!

Het is zover, het jaar 2021 zit er op, althans het werk-gedeelte. Een bijzonder jaar waarin we helaas ook verrast werden door corona(maatregelen). Gelukkig is dat voor ons niet hetgeen waar we aan terug gaan denken.

Lees verder
Einde van het jaar komt in zicht

Einde van het jaar komt in zicht

Wat vliegt de tijd...een cliché, maar ontzettend waar. Nog drie weken en dan toosten we op een nieuw jaar. Hopelijk een jaar waarin we kunnen focussen op mogelijkheden en beperkingen steeds minder nodig zijn. Traditiegetrouw zijn de laatste weken van het jaar druk.

Lees verder
Bekijk alle publicaties