Blijf op de hoogte


De wereld is continu in beweging, er wordt veel gecommuniceerd en georganiseerd en ook Gazeuse kent weinig 'dull moments'. Via deze pagina houden we je op de hoogte van nieuws, feiten en wetenswaardigheden binnen ons werkveld en geven we regelmatig een indruk waar we mee bezig zijn. 

 

December tips

December tips

Het einde van het jaar komt snel dichterbij , Hét moment om een kaartje te sturen naar klanten/relaties of om relaties te bedanken voor de samenwerking in het afgelopen jaar. Omdat het voor velen ook een hele drukke periode is, hebben wij een aantal leuke ideeën voor je op een rij gezet . Zo kun je op tijd en eenvoudig een keuze maken. En heb je echt weinig tijd? Laat Gazeuse dan voor jou de handling en verzending regelen.

Lees verder
Social media gebruik per doelgroep

Social media gebruik per doelgroep

Social media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven, zakelijk en privé worden social media gebruikt. We laten ons inspireren, informeren, we doen aankopen en onderhouden contacten. Wil je zakelijk de kracht van social media benutten, dan is het slim om te weten hoe jouw doelgroep omgaat met social media, welke media ze gebruiken, op welke devices ze ...

Lees verder
Communicatietrends 2022-2023

Communicatietrends 2022-2023

Welke trends spelen er nu die het communicatievak en de maatschappij beïnvloeden? Recent heeft Logeion de communicatietrends 2022-2023 in kaart gebracht. In deze update zoomen we in op twee trends. Welke gevolgen hebben deze trends voor jouw bedrijf en hoe kun je daar je voordeel mee doen?

 

Lees verder
Bekijk alle publicaties