Onze diensten

Gazeuse Communicatie & Evenementen is gevestigd in Maarheeze (tussen Eindhoven en Weert). Wij werken voor uiteenlopende opdrachtgevers en dat maakt ons werk zeer afwisselend. De vraag van onze opdrachtgevers staat altijd centraal. Behoefte aan een opvallende uitnodiging, stijlvol visitekaartje of informatieve brochure, inspiratie voor social media of een zakelijk evenement? Alles is mogelijk, geen oplossing is hetzelfde, dus ook ons werk niet. En daar worden wij blij van. Onze vele jaren ervaring zetten we graag in om klanten te helpen.

    Communicatieadvies
Communicatie, ons vak waar we passie voor hebben, begint met een verfrissend, pragmatisch plan. Geen lange verhalen en theorieën, wij komen met concrete aanbevelingen en oplossingen. We zoeken naar nieuwe en creatieve manieren om door middel van communicatie te prikkelen en te verrassen. Positief kritisch, met een andere blik. We kiezen daarbij vaak voor een stapsgewijze aanpak: overzichtelijk en eenvoudig bij te sturen op basis van de dagelijkse praktijk.
    Uitvoering/Implementatie
Ontbreekt de tijd of aandacht om jouw doelgroep te vertellen waar jouw bedrijf voor staat of heb je (te) weinig tijd om het communicatieplan waarin je gelooft uit te voeren? Wij zetten ons met een flinke dosis energie en enthousiasme op projectbasis in om jouw communicatiedoelen te realiseren. Wij worden blij van deadlines en regelen dat wat nodig is. Zelfstandig, gedreven en met overtuiging. En natuurlijk houden we je op de hoogte van de voortgang.
    Evenementen
Bedenken, organiseren en budgetteren. Jazeker, daar worden wij enthousiast van. We nemen je graag het werk uit handen om jouw (personeels)bijeenkomst, productpresentatie, werkbezoek, netwerkborrel of zakelijk evenement tot een succes te maken. Van voorbereiding en uitnodiging tot het ontvangen van de gasten en het versturen van de attentie of het verslag achteraf. Jouw op maat gemaakte evenement wordt onvergetelijk en succesvol!
    Interim
Tijdelijk extra handjes of meedenkers nodig? Een zieke of zwangere collega in het communicatieteam? Of door verlof of een groot project behoefte aan tijdelijke vervanging of extra ondersteuning? Door de communicatieadviseurs van Gazeuse in te zetten blijft de organisatie op volle sterkte en kunnen projecten en activiteiten gewoon doorgang vinden. En natuurlijk huur je Gazeuse alleen in voor het aantal uren dat je ze nodig hebt. Dat kan al vanaf 4 uur per week.
    Websites
Een website is onmisbaar. De zoektocht van bijna iedere (potentiële) klant begint online: om een oplossing te vinden voor een probleem, het antwoord te vinden op een vraag of om geïnspireerd te worden. Gazeuse bouwt geen websites, daarvoor werken we graag samen met onze technische partners. Wij helpen je wél graag bij het bepalen van de inhoud en de gewenste uitstraling. Daarnaast begeleiden we voor veel opdrachtgevers het bouwen van de site of verzorgen we het inhoudelijke beheer van de website.
    Teksten
Vertellen wat de doelgroep wil weten. Het lijkt eenvoudig, in de praktijk blijkt dat vaak vooral verteld wordt wat een organisatie aanbiedt. Wij schrijven pakkende teksten, die passen bij jouw bedrijf én die zorgen dat de doelgroep de informatie krijgt waar ze naar op zoek is. Dat ze begrijpen en voelen wat de meerwaarde is van zaken doen met jou. Met jouw informatie schrijven en redigeren wij onder andere teksten voor websites, brochures, social media, presentaties, persberichten en nieuwsbrieven.
    Social media
Social media: er zijn vele mogelijkheden. Het belangrijkste is om te bepalen op welke doelgroep(en) je je wilt richten en wat je wilt bereiken. Vervolgens maken we samen een plan, richten we de social media accounts in en kun je aan de slag. Liever hulp bij het plaatsen van berichten? Wij staan graag voor je klaar om samen met of namens jou het account te beheren.
    Meer weten?
Het is onmogelijk om alles wat we doen te laten zien. Bovendien vertellen we je ook graag meer over de achtergrond, de gemaakte keuzes en afwegingen. Onder het genot van een kop koffie of thee maken we kennis, leggen we je alles uit over onze manier van werken en laten we voorbeelden zien die aansluiten bij jouw vraag. Bel of mail, we maken graag tijd voor je.
Neem contact op.

Benieuwd naar ons werk?

We zijn trots. Trots op onze klanten en trots op onze projecten. We vertellen je er graag meer over of neem alvast een kijkje in ons portfolio.

Opdrachtgevers waar we met plezier voor werken