Eerste indruk

We hebben al veel projecten mogen realiseren en klanten worden relaties voor de lange termijn. Ons enthousiasme over onze ervaringen, klanten en gerealiseerde opdrachten delen we graag met ieder die het wil horen. Nieuwsgierig? Op deze pagina krijg je een eerste indruk aan de hand van een aantal van onze projecten.

Succesvolle arbeidsmarktcampagne

Krapte op de arbeidsmarkt, een flinke uitdaging voor Nyrstar. Nyrstar organiseert periodiek een banendag waarbij geschikte kandidaten met een Nyrstar contract naar huis gaan; boter bij de vis dus. Uitdaging is echter het vinden van voldoende geschikte kandidaten om mee in gesprek te gaan. Gazeuse ontwikkelde een campagne waarbij off- en online media werden ingezet. Een speciale video, banners bij online nieuwssites, op LED-schermen en social media, posterborden langs doorgaande wegen én een mobiel promotiedoek zorgde voor zichtbaarheid én volop aanmeldingen voor de banendag.

ParkingYou

ParkingYou

Om het samenstellen van presentaties en offertes te vereenvoudigen ontwikkelden we voor ParkingYou templates waarmee basisinformatie snel en in de gewenste huisstijl beschikbaar is. Met daarnaast ruimte voor maatwerk en actuele gegevens. Naast de lay-out hebben we ook de inhoud geredigeerd. Met de nieuwe sjablonen kost het samenstellen van offertes en presentaties minder tijd, zijn de huisstijl en uitstraling gewaarborgd en sluit de informatie die gepresenteerd wordt goed aan bij de doelgroep.
11isdesign.nl

11isdesign.nl

Tegels en sanitair uitzoeken aan huis, het kan! Selwyn Gijsberts van 11isDesign startte in 2020 omdat hij vind dat het vandaag de dag makkelijker en beter kan. Inmiddels zijn er drie formules waarmee hij succesvol aan de weg timmert. Tijd om te zorgen voor heldere communicatieconcepten om de unieke service herkenbaar onder de aandacht te brengen: BadkamerWinkelaanhuis, TegelShowroomaanhuis en Scrapwood Design, de drie formules van 11isDesign.

Zuyd Hogeschool: interim opdracht

Zuyd Hogeschool: interim opdracht

Aan de slag met social media, vanuit de bestaande ervaringen actueel beleid uitwerken. Daarnaast brochures voor potentiële studenten vernieuwen en de content van Start Zuydnet (intranet voor studenten) verbeteren.

Gerrie Silvrants Beauty & Health: periodieke nieuwsbrief

Gerrie Silvrants Beauty & Health: periodieke nieuwsbrief

Gazeuse ondersteunt en ontzorgt Gerrie Silvrants Beauty & Health door samen te brainstormen over de content, teksten te schrijven en de vormgeving en productie van de tweemaandelijkse nieuwsbrief.

bijRon: nieuwe naam, nieuwe uitstraling

bijRon: nieuwe naam, nieuwe uitstraling

Een nieuwe naam vraagt om een nieuwe uitstraling. Het nieuwe logo vormde het uitgangspunt voor het ontwerp van de gevelbelettering. Daarnaast zijn relaties per brief geínformeerd en is een en ander doorgevoerd op website en social media.

Oefentherapie Barendrecht: eigentijdse website

Oefentherapie Barendrecht: eigentijdse website

Eén moderne, responsive website voor drie zelfstandige praktijken. Een site waarop uitgelegd wordt wat Oefentherapie is, waar en bij wie je terecht kunt en welke specialisaties de Oefentherapeuten in de verschillende praktijken hebben. Meedenken over uitstraling, content én het onderhouden van de content.

Duivensportbond NPO: adviseren en faciliteren

Duivensportbond NPO: adviseren en faciliteren

Ruim 12.000 liefhebbers worden wekelijks geïnformeerd over nieuws, wedstrijdresultaten en ontwikkelingen binnen hun sport. Gazeuse verzorgt de wekelijkse nieuwsbrief en poll en adviseert en faciliteert over communicatie-inzet en evenementen.

Gemeente Cranendonck: Eigentijds armoedebeleid

Gemeente Cranendonck: Eigentijds armoedebeleid

Minimale armoede, maximaal meedoen voor alle inwoners. Via online bijeenkomsten is gewerkt aan het formuleren van ambitie en acties. In het najaar zijn tijdens een fysieke bijeenkomst de doelen per thema vastgesteld en is de basis gelegd voor de koers in de komende jaren. Het platform Financieel Fit krijgt vorm en groeit dankzij vele betrokken professionals en vrijwilligers uit (semi)overheid, gemeenschap en (non)profitorganisaties.  

Interesse gewekt?

Ben je benieuwd naar de aanpak en het resultaat van projecten die we gerealiseerd hebben of waar we nu aan werken? Wil je weten wat Gazeuse voor jouw organisatie kan betekenen of wat ons antwoord zou zijn op jouw communicatievraag? We beantwoorden je vragen graag in een persoonlijk gesprek. Bel ons voor het maken van een vrijblijvende afspraak of stuur een email, dan plannen we een graag een afspraak in.

Opdrachtgevers waar we met plezier voor werken