Gazeuse: fris en prikkelend


Onze missie
Gazeuse bedenkt op elke communicatievraag het best passende antwoord en vindt een originele invulling voor zakelijke evenementen. Pragmatische oplossingen die passen bij vraag, doel, budget en opdrachtgever. Niet de mogelijkheden staan centraal, maar de behoefte die er is. Sparren met elkaar, onze ervaring en creativiteit zorgt voor een frisse en prikkelende aanpak. 

Onze visie
De naam zegt het al: fris en prikkelend. Precies dat wat communicatie moet zijn en mede daarom gekozen voor Gazeuse. De vrolijke kleuren waarin deze frisdrank ooit verkrijgbaar was en de lokale frisdrankfabriek maakten die keuze nog eenvoudiger.

Als de communicatie verfrissend is, valt deze op en creëer je zichtbaarheid en effect. Van visitekaartje tot website, van mailing tot zakelijk evenement, van social media bericht tot belettering van kantoor of vervoersmiddelen.

Onze opdrachtgevers, hun omgeving, de (technische) mogelijkheden en vragen veranderen continu. Daarom zijn wij flexibel, wendbaar en onvermoeibaar. Onze opdrachtgevers zijn te vinden in retail, zorg, onderwijs en (semi)overheid. Heel divers dus, precies waar wij van houden.

 

Wat maakt ons anders?
Gazeuse is uniek. Wij, Iris en Jolanda, zijn complementair aan elkaar en samen met externe professionals die enthousiasme voor hun vak als gemeenschappelijke kwaliteit hebben, vormen we een hecht team. Nuchter en zonder poespas, met humor én plezier. We zijn flexibel en kunnen snel schakelen waarbij het doel altijd centraal blijft staan.

Waar gaan wij van stralen?
Wij zijn het meest in ons element als we mogen denken én doen. En onze dag kan niet meer stuk als onze opdrachtgevers tevreden zijn en hun doel bereikt is.

Ons netwerk

Wij werken heel graag samen. Met onze opdrachtgevers, met elkaar en met onze leveranciers. Samen weten we meer. Bovendien is het als team vaak nog leuker om een uitdagende opdracht uit te voeren, een probleem aan te pakken of een mooie evenement te organiseren.

Met een aantal specialisten hebben we een nauwe samenwerking, onze partners. Daardoor ben je verzekerd van betrouwbaar advies en vakkundige ondersteuning met één aanspreekpunt. Ons netwerk bestaat uit onder meer vormgevers, fotografen, websitebouwers, streaming-specialisten, film/videoproductiebedrijven en tekstschrijvers.

Ook buiten ons dagelijks werk zijn we actief in meerdere netwerken. Zo delen we kennis en informatie, onderhouden we contacten en dragen we ons steentje bij aan de maatschappij.

Zo zijn we onder meer actief in de volgende netwerken: Ledenraad Rabobank Weerterland & Cranendonck, Palladyum, Communicatieclub CC-03, Muziekvereniging Poort van Brabant, CV De Muuzevangers, Vrienden van VV Kessel en De Mijl van Mares.

Iris

Aangenaam! Ik ben Iris Hillen, een enthousiaste, betrokken en veelzijdige communicatiespecialist. Sinds 2017 vorm ik samen met Jolanda Gazeuse Communicatie & Evenementen. Na mijn afstuderen heb ik bij Rabobank mijn communicatiekennis in de praktijk gebracht en doorontwikkeld en heb regelmatig mooie evenementen voor klanten en leden georganiseerd. Als partner binnen het bruisende Gazeuse heb ik het enorm naar mijn zin.

Intern en extern verbinding creëren is wat ik het liefst doe en zakelijke evenementen zijn daar zeer zeker voor geschikt. En laten evenementen nu net dat onderdeel van onze dienstverlening zijn waar mijn hart nóg wat sneller van gaat kloppen. Ik hou van een pragmatische, hands-on werkwijze, ga geen uitdaging uit de weg en verlies mijn doel niet uit het oog. Werken voor veel verschillende opdrachtgevers maakt mijn werkdagen uitdagend en boeiend.

Ik zet organisaties graag aan het denken. Over hun manier van communiceren, uitstraling en zichtbaarheid en over de meerwaarde van een evenement. Want… om jouw doelgroep te raken met communicatie of een evenement is een helder doel een absolute voorwaarde. Elke opdracht begint voor mij als een blanco pagina. Ik kijk met open blik, luister kritisch en stel vragen. Dat is nodig om een vraagstuk goed te doorgronden, om te komen tot een plan dat opvalt en een aanpak die werkt.

Ik kom het beste tot mijn recht bij opdrachten waarbij ik kan denken én doen, voor korte of langere tijd, op locatie of vanuit huis of ons kantoor.

Jolanda

Aangenaam! Ik ben Jolanda Kros, een optimistische communicatiespecialist met ruime ervaring binnen het communicatievakgebied. In 2014 ontstond Gazeuse Communicatie vanuit de overtuiging dat mijn kennis en ervaring ondernemers kan helpen hun communicatievragen te beantwoorden. Het bewijs dat die overtuiging juist was, heeft gemaakt dat Iris zich in het najaar 2017 aansloot en dat Gazeuse Communicatie & Evenementen vanaf dat moment antwoord geeft op communicatie- én organisatievragen.

Ik denk in kansen en mogelijkheden; kan het niet zoals het moet, dan moet het maar zoals het kan. Als zelfstandig communicatieprofessional ben ik gewend om in de huid te kruipen van diverse doelgroepen en opdrachtgevers. In de afgelopen jaren heb ik met veel verschillende bedrijven en organisaties samen gewerkt; van praktische uitvoerende medewerkers tot aan bestuurders. Het is een vereiste om goed te kunnen schakelen, aandachtig te luisteren, te toetsen en vervolgens te handelen.

Mijn energie haal ik uit opdrachten waarbij het gaat om meedenken én meedoen! Ik hou ervan om vraagstukken te ontleden om de opdrachtgever een helder advies te kunnen geven en een communicatieaanpak uit te rollen waarmee het project op een duidelijke en creatieve manier wordt overgebracht. Hierbij is het doel en beoogde resultaat altijd het uitgangspunt en niet het maken van het plan. Tussentijds checken en bijsturen zijn voor mij vanzelfsprekend, omdat de uitvoering altijd inzichten geeft die vooraf niet/anders verwacht of ingeschat worden.

Partners waar we met plezier mee samenwerken